Hondshaai

webkwestie - webquest

Terugblik

Proficiat met jullie werk! Ik hoop dat met de aangespoelde hondshaai alles ondertussen heel goed gaat… dat hij weer in de zee vrijgelaten kan worden en dat hij weer gezond mag zijn.

Ahja! Voor ik het vergeet: ik heb nog iets voor jullie! Er is nog een brief voor jullie aangekomen. Ik ben zeer benieuwd naar wat erin staat. Jullie ook? Lees de brief dan maar snel!

Beste journalisten,

Met deze brief wou ik jullie bedanken voor jullie fantastisch speurwerk! Ik heb nog enkele zaken te melden voor jullie, enkel maar goed nieuws!

Zoals ik al zei ben ik zeer blij met jullie goede werk. Ik heb nu een krant die vele mensen lezen, er staat een geweldig artikel in! Ook het nieuws wordt door jullie uitzending weer goed bekeken!

De bevolking weet nu ook veel meer over de hondshaai, dit komt natuurlijk door jullie goede speurwerk. Zonder jullie stonden we nergens…

En er is nog meer goed nieuws! De hondshaai die jullie op het strand gevonden hebben, is weer zo gezond als een visje! De dierenartsen hebben hem weer vrijgelaten in de zee! Als dat geen goed nieuws is!

Ik ben dus zeer trots op jullie want jullie hebben echt knap werk verricht!

Jullie hebben ook zeer veel bijgeleerd door deze opdracht te vervullen, zo hebben jullie:

  • (beter) leren werken met Word en PowerPoint,

  • leren samenwerken om tot een goed resultaat te komen,

  • ICT leren te gebruiken tijdens een spreekbeurt,

  • geleerd om informatie te selecteren en te ordenen,

  • geleerd om de belangrijkste zaken voorop te plaatsen,

  • heel veel bijgeleerd over de hondshaai!!

De hondshaai heeft nu geen geheimen meer voor jullie. Jullie zijn echte specialisten in hondshaaien geworden. Waar hij leeft, wat hij eet, hoe hij eruit ziet, wat zijn kenmerken zijn, of hij gevaarlijk is, … jullie weten het allemaal! Als jullie onze lieve hondshaai nog een keertje willen bezoeken, ga dan naar de Noordzee. Wie weet zie je hem wel weer!

Wil je het nog een keertje nalezen? Kijk dan maar terug naar je eigen artikel!

Ik hoop dat we in de toekomst nog een keer kunnen samenwerken.

Hoogachtend,

De directeur van de krant en het nieuws!